• Veelgestelde vragen
 • Aanmelden bij Seven Butlers als een gebruiker

  Meld je aan via de applicatie voor iOS of Android. Zodra je de Seven Butlers applicatie hebt gedownload, kan je eenvoudig aanmelden. Vul je persoonlijke gegevens in en je kunt aan de slag!

  Laten bezorgen of afhalen

  Kies vervolgens of je je eten aan huis bezorgd wilt hebben of dat je zelf gaat afhalen.

  Bestelling plaatsen

  Zoek het restaurant op bij jou in de buurt en maak je bestelling.

  Betaalmethode & transactiekosten

  Op dit moment ondersteunt Seven Butlers alleen iDEAL-betaling als betaalmethode. Per transactie vragen wij 0,10 cent voor de transactiekosten.

  Geniet van je bestelling

  Iedere bestelling is van te voren betaald via de Seven Butlers app. Dat betekend dat jij heerlijk kan genieten, nadat je bestelling bezorgd of afgehaald is. Eet smakelijk!

 • Maak kennis met ons

  Je wilt je aanmelden op het platform van Seven Butlers, wat nu? Je kunt je eenvoudig aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen of neem contact met ons op.

  Afspraak inplannen

  Graag plannen we een afspraak bij jou op locatie in om het Seven Butlers concept door te nemen. Tijdens het opstarten zullen de volgende punten aan bod komen.

  Uitleggen hoe het werkt

  Samen lopen we alle bestelprocessen van de applicatie door, zodat je precies weet hoe alles werkt en welke functies er zijn. Natuurlijk is het handig om te weten hoe je nieuwe bestellingen ziet binnenkomen, het overzicht bewaart en push notificaties kunt sturen naar je klant.

  Tijdsduur aanmeldingsproces

  Afhankelijk van het aantal filialen dat je hebt, is het mogelijk om binnen een paar dagen een Seven Butlers restaurantpartner te worden en bestellingen binnen te krijgen! Je kunt het proces starten door je aan te melden. We horen graag van je!

 • Installatie Seven Butlers

  Voor het installeren van de Seven Butlers software is er geschikte software nodig, bijvoorbeeld een desktop of tablet met toegang tot een webbrowser. Hierbij is ook een A4 printer nodig. Indien dit aanwezig is, is de applicatie eenvoudig te installeren en zou je dit mogelijk zelf ook kunnen doen. Indien dit niet het geval is, kunnen wij tegen een betaling de Seven Butlers PDA-software(tablet en printer in één) leveren om de applicatie op te kunnen gebruiken. Wil je meer details? Stuur een e-mail naar [email protected] en we nemen z.s.m. contact met je op.

  Bruikleen Seven Butlers PDA-software

  Tegen een betaling van slechts 30 euro is het ook mogelijk om de Seven Butlers PDA-software(tablet en printer in één) te lenen om de applicatie te kunnen gebruiken. Voor de PDA geldt een borgsom van 100 euro. Dit bedrag wordt weer teruggestort, mits schadevrij nadat de overeenkomst is beëindigd en wanneer de PDA weer in bezit is van Seven Butlers.

 • Ontvang de bestelling

  De installatiefase is voltooid en je bent nu klaar om je eerste bestelling in ontvangst te nemen. Hoor je het ‘Seven Butlers-alarm’? Dan weet je dat er een bestelling voor je klaarstaat.

  Markeer bestelling voor gezien

  Heb je de nieuwe bestelling gezien en ga ermee aan de slag, vergeet dan niet de bestelling te bevestigen. De klant weet dan dat jij de bestelling hebt gezien en dat je deze gaat klaarmaken en bezorgen.

  Geef aan dat de bestelling klaar is om bezorgd of afgehaald te worden

  Is de bestelling klaar voor bezorging of om afgehaald te worden? Geef dit aan in de applicatie en stuur een push notificatie naar je klant. Deze weet dan dat zijn ofhaar eten klaarstaat voor afhaal of gereed is voor de bezorging.

  Gebruik maken van de Seven Butlers bezorgers

  Helaas kan er geen gebruik gemaakt worden van Seven Butlers bezorgers, omdat wij dit niet ondersteunen. Onze excuses voor het ongemak.

 • Hanteren jullie echt een commissiepercentage van 0%?

  Seven Butlers hanteert echt een commissiepercentage van 0%! Wij vragen slechts een vergoeding voor de transactiekosten m.b.t. de betaalmethode iDEAL. Wil je meer details? Stuur een e-mail naar [email protected] en we nemen z.s.m. contact met je op.

  Transactiekosten

  Zoals hierboven genoemd vraagt het platform slechts een kleine vergoeding voor de transactiekosten m.b.t. de betaalmethode iDEAL.

 • Heb je nog meer vragen over seven butlers?
  Neem contact met ons op